Bemutatkozás

Kedves Látogató!

 

Engedje meg, hogy magam illetve a cég nevében üdvözöljem önt honlapunkon, és néhány szóban ismertessem a Master Kontroll Kft. célkitűzését.

Küldetésünk: Kialakítani a legoptimálisabb biztonságtechnika környezetet Megbízóink részére.

A mai kor emberének a biztonságtechnikával kapcsolatban három alapvető elvárása van:

  1. megbízható védelem a nap bármely szakában
  2. ellenőrizhetőség és felügyeletet akár távolról is
  3. mindez testre szabva, megfizethető áron

Mindezek összehangolásával, illetve a legmodernebb technológia alkalmazásával az igények kiszolgálhatóak, ellenőrizhetőek és ezáltal ’akár költségben is’ optimalizálhatóak, ami feltétlenül szakmai hozzáértést követel.

Céljaink elérése érdekében csapatunkat a biztonságtechnika különböző szakterületeiről tudatosan állítottuk össze. A tökéletesen működő rendszer alapfeltételei a minden részletre kiterjedő felmérés, kockázatelemzés, gondos tervezés, az adott körülményekhez és igényekhez igazított technikai eszközök kiválasztása, telepítése, karbantartása, melyek iránt cégünk elkötelezettnek érzi magát.

A biztonságtechnikai piac robbanásszerű növekedésével mind több és több gyártó jelenik meg  termékeivel, szolgáltatásaival. Még a gyakorlott szakember számára sem egyszerű eligazodni a bőséges kínálatban. 

Feltételezem azért böngészi oldalunkat, mert megoldást keres egy problémára, rendszert, eszközt kíván beszerezni. Elérhetőségeinken állunk rendelkezésére. Önnek csak a célt kell meghatározni, mi megmutatjuk a legoptimálisabb megoldást.

 

Máté Attila